joi, 2 februarie 2017

Be smart! Cum ne alegem absorbantele?

Reclamele de la TV sunt cu siguranță pline de criterii pentru alegerea absorbantelor:
- transformarea lichidului în gel;
- senzația de piele uscată;
- confort în utilizare;
- miros fin, proaspăt;
- grosime și lungime;
- preț accesibil.
Lista este cu siguranță mult mai lungă, însă am punctat aspectele cel mai des întâlnite. Nimeni nu zice că acestea nu sunt importante. Totuși, aș vrea să îți ofer o întrebare de care să ții cont cel mai mult atunci când dorești să cumperi un absorbant:
                     CÂT DE SĂNĂTOS ESTE ACEST ABSORBANT PENTRU MINE?
Bineînțeles că nu vom începe analize laborioase prin magazin, dar putem fi mai atente la tot ceea ce intră în contact cu pielea noastră, mai ales într-o zonă atât de sensibilă. Ca să poți răspunde la întrebarea propusă începe cu un pas mic: sunt sau nu prezentate ingredientele? Vei observa în scurt timp că foarte puține absorbante au ingredientele trecute pe pachet și că nu este normal ca un astfel de produs să intre în contact cu pielea ta minunată. În acest caz, tăcerea maschează cu siguranță un pericol. Dacă până și pe șervețelele nazale este trecut conținutul, de ce să nu fie trecut și aici, cu atât mai mult cu cât unele absorbante au chiar potențial cancerigen sau te poți trezi peste noapte cu o infecție din cauza lor?
De aceea, evită plasticul și caută bumbacul pur, organic, pe cât posibil. Consideră simplitatea cea mai bună soluție, iar pielea ta îți va mulțumi.

Pentru alte sfaturi despre îngrijire: http://dupaceaispusda.blogspot.ro/search/label/Îngrijire

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu