Ingrediente: cartofi, făină, sare și ulei. Modul de preparare: Cartofii se curăță, se spală și se dau pe răzătoarea mare. Peste cartofi se pune un pic de sare și făină până când amestecul capătă aspect de aluat uniform. Într-o tigaie cu ulei încălzit se pun tocineii formați cu mâna (biluțe turtite ce ajung cam la 4 cm / 6 cm). Se lasă până capătă o crustă rumenă. Serviți cu sare și piper, zahăr cu smântână, după preferință. |
Un strop de magie cotidiană: cooking, minimalism, zero waste, locuri de suflet, lecturi și altele. Bine ai venit!
vineri, 16 octombrie 2015
Tocinei simpli de post
Cu doar patru ingrediente se poate obține o gustărică sățioasă cu parfum de copilărie.
Poftă bună la tocinei!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu