Mereu apar cartofii în meniul nostru, însă de multe ori refuzăm să le acordăm potențialul de care ar putea da dovadă, mai ales că pot fi și refolosiți atunci când rămân prin farfurii. Iată o dovadă în acest sens:
Ingrediente:
{
cartofi
fierți
{
morcovi
fierți
{
mazăre
verde fiartă
{
ouă
{
brânză
sărată
{
oregano
{
piper
|
|
Amestecați legumele cu mâna, lăsând și bucăți mai mari de cartof și morcov. Apoi, adăugați condimentele, brânza și ouăle. Dați la cuptor până capătă deasupra o crustă ușor rumenită.
Când este doar călduță, așezați o farfurie deasupra și răsturnați tava pentru a obține un tortuleț de legume.
*Oul este necesar doar pentru a lega compoziția, deci 1-2 ajung, restul ingredientelor le puteți pune în cantități variate, după necesități (ideal ar fi - cu aproximație - 3-4 părți cartofi, 1 parte morcov, 1 parte mazăre, ca să aibă și aspect cât de cât).
Bineînțeles că puteți folosi și alte legume combinate, de exemplu păstârnac sau porumb.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu