Ingrediente:
{
500g
carne tocată
{
1
linguriță piper măcinat
{
2-3
lingurițe cimbru
{
½
linguriță chimion măcinat (secărică)
{
1
linguriță bicarbonat stins cu lămâie
{
1
linguriță ulei
{
1
căciulie de usturoi pisată
{
opțional:
½ cană apă
Amestecați bine de tot toate ingredientele (Cantitățile condimentelor pot varia în funcție de gust). Lăsați-le 5
minute „să facă cunoștință”. Apoi, începeți să formați cu mâna / cu mașina
mititeii și prăjiți-i într-o tigaie cu puțin ulei sau pe grătar. (Dacă îi
prăjiți în tigaie au nevoie de mai puțină apă decât pe grătar, pentru că se
fac mai repede.) Poftă bună!
|
|
Un strop de magie cotidiană: cooking, minimalism, zero waste, locuri de suflet, lecturi și altele. Bine ai venit!
sâmbătă, 25 iunie 2016
Cei mai buni mici
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu