sâmbătă, 25 iunie 2016

Cei mai buni mici

Ingrediente:
{  500g carne tocată
{  1 linguriță piper măcinat
{  2-3 lingurițe cimbru
{  ½ linguriță chimion măcinat (secărică)
{  1 linguriță bicarbonat stins cu lămâie
{  1 linguriță ulei
{  1 căciulie de usturoi pisată
{  opțional: ½ cană apă
Amestecați bine de tot toate ingredientele (Cantitățile condimentelor pot varia în funcție de gust). Lăsați-le 5 minute „să facă cunoștință”. Apoi, începeți să formați cu mâna / cu mașina mititeii și prăjiți-i într-o tigaie cu puțin ulei sau pe grătar. (Dacă îi prăjiți în tigaie au nevoie de mai puțină apă decât pe grătar, pentru că se fac mai repede.) Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu