Pentru două porții din fiecare desert: 3 banane, 1 lingură cacao, 1 linguriță karob, 1 vârf linguriță scorțișoară, fructe roșii (căpșuni, zmeură)
Se amestecă foarte bine primele patru ingrediente - folosiți robotul sau o furculiță pentru a pasa bananele și a le amesteca cu cele trei arome.
Fructele roșii întregi se amestecă cu crema de banane obținută.
Desertul 2 - Puneți amestecul într-o caserolă și dați la congelator pentru a obține înghețată. Vă recomand să folosiți fructe mărunte sau tăiate pentru a evita formarea unor sloiuri tari. Enjoy! |
|
Un strop de magie cotidiană: cooking, minimalism, zero waste, locuri de suflet, lecturi și altele. Bine ai venit!
duminică, 10 iulie 2016
Două deserturi romantice, aceleași ingrediente
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu