După atâtea bunătăți de Crăciun, merităm un răsfăț cu pește, nu?
Pentru
această rețetă aveți nevoie doar de pește bine curățat, ulei de măsline,
usturoi, sare, apă.
Uscați
puțin peștele prin tamponare cu un șervet de hârtie. Apoi, ungeți o tavă tip
Tefal cu puțin ulei de măsline pentru gust, așezați peștele cu cărnița în jos
și coaceți așezând tava cât mai aproape de flacăra cuptorului până capătă o
crustă frumoasă (se face destul de repede). Dacă sunt felii mari, întoarceți
și lăsați un pic și pe cealaltă parte. Din usturoi, sare, apă faceți un
mujdei și serviți cu poftă. J
|
|
Un strop de magie cotidiană: cooking, minimalism, zero waste, locuri de suflet, lecturi și altele. Bine ai venit!
joi, 5 ianuarie 2017
Cea mai simplă și delicioasă rețetă de pește
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu