duminică, 1 ianuarie 2017

Pâine cu surprize

La multe pagini bune,
  la multe filme care trezesc întrebări,
    la multe locuri dezlegate de mister,
       la multe rețete cu suflet
          în anul care a început!

Iată ce bunătate puteți face cu câteva resturi de pe masa de Revelion:

Ingrediente:
{  făină integrală
{  drojdie
{  apă
{  cabanos
{  brânză sărată
{  ouă
{  puțină untură de la friptură
{  ardei
{  oregano
{  sare

Aceasta este o rețetă simplă, simplă, dar care să ajungă și pentru toți musafirii.
Pur și simplu amestecați făina cu apă călduță și drojdie pentru a crește puțin.
Apoi, aduceți „surprizele” în acest aluat, adăugând făină cât să fie un aluat molicel.
(Dacă vreți ascundeți „surprizele” la mijloc.)
Lăsați să crească și dați la copt într-o tavă unsă cu puțin ulei până se îmbibă casa de un miros... wow!
Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu