Rețeta pentru crema de vanilie o găsiți aici. Această cremă caldă o turnați în pahare, cupe sau boluri transparente.
Cât se răcește crema, faceți cele două gemuri fresh: gem de căpșuni cu puțin ghimbir (și cu rubarbă - opțional) și gem de coacăză roșie. Folosiți o cratiță cu fundul gros pentru a fierbe fructele (proaspete sau direct din congelator), pe rând, până când capătă o culoare mai intensă, scad puțin și lasă zeamă.
Așezați fiecare gem cu lingura pe câte o jumătate din pahar.
Varianta de post: În loc de crema de vanilie folosiți tapioca perluțe fiartă peste care adăugați cele două gemuri.
|
Serviți când se răcesc cu mult drag de vară!
|
Un strop de magie cotidiană: cooking, minimalism, zero waste, locuri de suflet, lecturi și altele. Bine ai venit!
luni, 15 mai 2017
Deliciu la pahar cu cremă de vanilie și gem fresh
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu