marți, 9 mai 2017

Sfaturi pentru o tartă super bună

Aluatul (rețeta o găsiți aici) poate fi făcut la fel de bine cu smântână în loc de unt, doar că nu va fi la fel de sfărâmicios după coacere. Pentru a evita creșterea neuniformă a aluatului pe mijloc puteți pune fără probleme o tavă mică peste el la copt.
Umpluturile pot deveni și ele o joacă: fructe crude, gem proaspăt, creme - aici găsești rețeta pentru cremă de vanilie. Indiferent de ce alegeți, puteți construi mai multe straturi pe care să le răciți sau să le coaceți după ce aluatul din cuptor s-a rumenit puțin. În tarta din poză am folosit cremă de vanilie dată la cuptor cu rubarbă și mentă proaspătă. 
Cel mai important sfat: orice tartă își caută suratele, așa că bucurați-o cu câteva linguri de înghețată de scorțișoară sau orice altă aromă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu