Ingrediente:
- dovlecei
- roșii
- ceapă
- busuioc
- lămâie / oțet de mere
- ulei
- sare
Dovleceii se taie cubulețe și se dau la fiert în apă puțină. Se lasă câteva clocote, după care se scurg bine. Se încinge o tigaie cu un strop de ulei, se rumenesc dovleceii și se lasă să se răcească.
Între timp, tocăm ceapa, roșiile, busuiocul și adăugăm aromele. Dovleceii se pun la final.
Serviți rece cu multă poftă!
Dacă rămân resturi, folosiți-le într-o omletă delicioasă.
|
|
Un strop de magie cotidiană: cooking, minimalism, zero waste, locuri de suflet, lecturi și altele. Bine ai venit!
sâmbătă, 8 iulie 2017
Salată rece de dovlecei (alternativă la dovleceii pane)
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu