🍗 cartofi
🍗 brânză dulce și sărată
🍗 untură
🍗 garam tandoori
🍗 susan
Cartofii tăiați bucăți mari sau felii se pun la fiert. Când sunt gata, se scurg bine și se răcesc.
Copănelele se fierb și se răcesc la rândul lor. Dacă nu sunt de la o firmă de încredere: se spală foarte bine, se fierb în mai multe ape cu bicarbonat.
O tavă groasă se unge cu untură. Apoi, se așează un rând de cartofi, unul de brânză, se pun copănelele unse cu un amestec de garam tandoori și susan.
Se coace până se rumenește frumos. |
|
Un strop de magie cotidiană: cooking, minimalism, zero waste, locuri de suflet, lecturi și altele. Bine ai venit!
duminică, 6 mai 2018
Cartofi la cuptor și copănele însorite
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu