Ingrediente (două porții):
{
o
cană perle tapioca
{
apă
cât cuprinde
{
prune
conservate în suc propriu
(fără zahăr, sterilizate solo)
{
o
banană
Fierbeți perluțele până devin translucide (puneți apă în plus dacă începe să se prindă), apoi
adăugați feliuțe de banană și câteva prune.
Poftă bună la dulce fără zahăr (albit)! J
|
|
Un strop de magie cotidiană: cooking, minimalism, zero waste, locuri de suflet, lecturi și altele. Bine ai venit!
duminică, 22 mai 2016
Tapioca cu banană și prune
Un desert simplu, ușor pentru stomac și sănătos? Daaa! Tapioca poate fi folosită în atât de multe feluri, mai ales că nu are un gust al ei, iar schimbările prin care trece la fierbere par aproape un procedeu chimic învăluit în secrete. Poți să observi de fiecare dată cum perluțele albe devin translucide când sunt fierte.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu