Ingrediente:
- mei
- curmale
- mere
- apă
- vanilie
- scorțișoară
Fierbeți meiul în apă după rețetă.
Radeți merele cu tot cu coajă, pudrați-le cu scorțișoară și așezați-le într-o tavă.
Adăugați curmalele deasupra și apoi turnați meiul cald și îmbrăcat în parfum de vanilie.
Lăsați la copt până se umple toată casa de mirosul apropierii Crăciunului.
|
|
Un strop de magie cotidiană: cooking, minimalism, zero waste, locuri de suflet, lecturi și altele. Bine ai venit!
sâmbătă, 18 noiembrie 2017
Budincă cu mei, curmale și mere
Un deliciu de post, simplu și pe placul tuturor? Da! În plus, meiul se umflă destul de tare și veți obține ușor o cantitate mare pentru o familie numeroasă sau pentru câteva zile delicioase. Pentru mai multe detalii despre beneficiile consumului de mei: click.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu