Ingrediente:
- aluat (drojdie, ou, lapte, apă, făină albă, un praf de sare)
- budincă de fistic îndulcită cu miere de albine (praf făcut după rețeta de pe pachet)
- smântână groasă sau iaurtul + vanilie
- migdale măcinate mare
Din aluat se fac suluri lungi cât două palme, se lipesc capetele și se lasă un pic să crească după care se prăjesc în ulei încins.
Fiecare donut se taie la mijloc, se umple din plin cu smântâna groasă sau iaurt + vanilie, se îmbracă în budincă și se pudrează zdravăn cu migdale.
Aveți grijă să nu le mâncați cu tot cu degețele!
|
|
Un strop de magie cotidiană: cooking, minimalism, zero waste, locuri de suflet, lecturi și altele. Bine ai venit!
duminică, 12 noiembrie 2017
Donut în contraste colorate
Gust moale de aluat copt, smântână neîndulcită cu parfum de vanilie, savoare edenică de fistic cu miere și migdale? Sună spectaculos, nu-i așa? Totuși, rețeta este extrem de rapidă și ușoară, iar satisfacția ... îmi veți spune voi.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu