vineri, 7 decembrie 2018

Tartine de fasole repezite

Cu ceva timp în urmă am publicat o rețetă asemănătoare, dar pe parcursul lunii noiembrie am schimbat ușor ingredientele și, implicit, gustul.

Ingrediente:
🍞fasole albe mari (eu am folosit vrac de la Penny)
🍞bicarbonat
🍞muștar
🍞boia afumată
🍞sare
🍞usturoi
🍞ceapă
🍞turmeric
🍞murături
🍞apă
🍞salvie / oregano

Fasolele se spală foarte bine și se fierb în mai multe ape în care se adaugă puțin bicarbonat (grăbește fierberea). Puteți, la fel de bine, să le și înmuiați cu o seară înainte.
Când sunt fierte, se răcesc și se amestecă cu restul ingredientelor.
Se pisează bine totul până devine pastă, se prăjesc feliuțele de pâine și se aduc în fugă murăturile. Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu