marți, 22 martie 2016

Clătite cu cacao și karob


Ingrediente:
{ 1 lingură cacao
{  ½ linguriță karob
{  ¼ linguriță scorțișoară
{   3 căni apă minerală
{  făină
{  dulceață
{  opțional: zahăr

Modul de preparare este simplu. Amestecăm bine primele trei ingrediente. Apoi, adăugăm apa minerală ușor și făină până când totul devine ca o pastă omogenă ce nu curge ușor ca apa (Pentru a fi siguri, încercați să prăjiți o clătită. Dacă nu se dezlipește ușor, mai adăugați o lingură de făină. Eu am adăugat în jur de 15 linguri potrivite cu vârf.) Prăjiți într-o tigaie unsă ușor cu ulei până când face găurele, aspectul este unul uniform și se ridică puțin marginile. Ungeți-le cu dulceață și serviți. Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu