duminică, 20 martie 2016

Prăjitură de post cu foi Lica

Dacă doriți să obțineți o prăjitură mare, ieftină și fără a utiliza cuptorul, încercați rețeta de mai jos.

Ingrediente
{  foi Lica
{  biscuiți
{  dulceață aromată
{  apă
{  opțional: fructe uscate

Umplutură
Modul de preparare este foarte simplu. 
Biscuiții se dau prin mașina de tocat sau se mărunțesc cu mâna. 
Se adaugă peste ei dulceață până când totul devine omogen ca un aluat.
Adăugați apă pentru a înmuia dacă vi se pare că ar fi prea dulce combinația aceasta.
Opțional - adăugați fructele uscate, nuca.


  Aranjare
  Amestecul obținut se toarnă între două foi Lica. Se pune o tavă deasupra cu câteva greutăți pentru ca umplutura amestecată să se niveleze frumos între foi. Lăsați până se înmoaie și foile. După aceea, tăiați pe diagonală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu