|
6. Frișca se fixează mai bine dacă mai întâi decorați cu un strat subțire, dați tortul la frigider o oră și abia apoi reveniți cu stratul final.
9. Puțină sare în copturile dulci potențează gustul dulce.
10. Când ceva bun îți reușește foarte bine, nu uita să îi mulțumești Lui Doamne-Doamne că ți-a reușit și roagă-L să dea și altora din prisosul tău. Dincolo de referința religioasă, cred că este bine ca măcar la început de an să ne aducem că avem mai mult decât alții și să fim mulțumiți :).
7. Păstrați mereu o cremă pentru torturi de rezervă (pentru decor, pentru musafiri neașteptați sau pentru reparații culinare - întărirea unei creme încăpățânate :) )
8. Încercați să faceți un tort cu foi. Aveți o rețetă de bază AICI. Foile se coc foarte repede și nu iau foarte mult timp, mai ales dacă le faceți prin rotație pe foi de copt, nu pe tavă.9. Puțină sare în copturile dulci potențează gustul dulce.
10. Când ceva bun îți reușește foarte bine, nu uita să îi mulțumești Lui Doamne-Doamne că ți-a reușit și roagă-L să dea și altora din prisosul tău. Dincolo de referința religioasă, cred că este bine ca măcar la început de an să ne aducem că avem mai mult decât alții și să fim mulțumiți :).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu