luni, 15 februarie 2016

Mic-dejun pentru mâine?

Vrem să pregătim ceva spectaculos, cu un gust mai mult decât bun și să arate bine, dar nu avem decât ouă, brânză și niște ceapă verde. Cum rezolvăm problema? Batem câteva ouă (2-3 / persoană, depinde cât de mare este monstrul foamei), adăugăm din plin ceapă verde tăiată feliuțe și puțină, nu dragoste voiam să zic, cu toate că nu strică, ci pudră de piper. Se toarnă amestecul într-o tavă unsă cu puțin ulei și dăm la cuptor până se rumenește ușor pe margini. Apoi, nu e timp de stat, se ia un pumn zdravăn de brânză și se umple pântecul burduhos al omletei. Serviți ca atare sau cu sos de roșii, murături, salate sau orice altceva vă trece prin cap.


Nu uitați și de variantele pe care deja le-am împărtășit:



OMLETĂ LA CUPTOR

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu