- fidea măruntă - pătrunjel verde sau congelat - morcov - țelină rădăcină - păstârnac - ceapă - apă - sare - piper - smântână |
Spălați bine carnea. Apoi, lăsați-o câteva ore în apă pentru a ieși sângele, dacă este cazul. Puneți carnea în oală, adăugați legumele mărunțite (răzătoarea este foarte bună în acest caz) și completați cu apă. Lăsați la fiert să se frăgezească (verificați legumele să fie moi, carnea să se desprindă ușor de pe os) după care adăugați fidea (atenție la timpul de fierbere, depinde de tip și de cât de moi le doriți), sare și piper, după gust. Spre final, adăugați și pătrunjel din belșug.
Când serviți, adăugați smântână pentru a îmbogăți aromele.
Sfat: Carnea este cea mai importantă pentru a obține o supă bună, mai bine folosiți o bucățică de la țară decât multă și fără gust din magazin.Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu