Pentru bază:
{ 1 cană zahăr
{ 1 ½ cană ulei
{ 3 căni apă
{ 6 căni făină
{ 2 pliculețe praf de copt
Pentru checul
alb:
{ o lingură susan (decor)
{ 1 cană nucă de cocos
Pentru checul
maro:
{ 1 linguriță karob
{ 1 lingură cacao
{ 1 linguriță ness
{ 1 praf de scorțișoară
{ fructe uscate (opțional)
|
|
Un strop de magie cotidiană: cooking, minimalism, zero waste, locuri de suflet, lecturi și altele. Bine ai venit!
duminică, 17 aprilie 2016
Două checuri de post din aceeași rețetă
Un alt dulce de post foarte ușor de preparat este checul. De aceea, pornind de la o rețetă de bază, putem realiza în două tăvi checuri diferite.
Pur și simplu se amestecă ingredientele pentru bază. Se împarte compoziția în două și se adaugă celelalte ingrediente. Se toarnă în tăvi, se lasă la copt până se rumenește (verificați cu un băț de chibrit să nu se prindă), apoi se pudrează cu zahăr vanilat.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu