Ingrediente:
{
aluat
de foietaj
{
pește
{
ulei
de măsline
{
sare
{
piper
{
măsline
{
opțional:
soy milk pudră
Aluatul de foietaj se dezgheață, se întinde pe o singură direcție, se taie cu forma (una întreagă, una cu mijlocul tăiat - folosiți un păhărel - ce se suprapun), se ung cu ulei și se presară susan, apoi se coc până se rumenesc ușor.
Pentru umplutură - Prăjiți peștele, curățați-l de oase și de piele, adăugați restul ingredientelor și amestecați în robot până aveți o cremă fină, dar care nu curge.
Umpleți formele și decorați cu pate de măsline.
|
Un strop de magie cotidiană: cooking, minimalism, zero waste, locuri de suflet, lecturi și altele. Bine ai venit!
duminică, 24 aprilie 2016
La mulți ani, Florilor! (Sărbătoriți cu pește)
Toată lumea știe că peștele este extrem de sănătos pentru corpul nostru, însă de multe ori oferta de pe piață ne oferă un gust nu prea bun și renunțăm la găsirea peștelui potrivit. Coada de somon rozalie-frez ar putea fi o alegere convenabilă preț-gust. Mai jos aveți rețeta unor aperitive vol au vent cu pește.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu