vineri, 23 octombrie 2015

Ibricul de la ceai este prea îngălbenit? Iată soluția!

Cu toate că ne gândim de multe ori că soluțiile de curățenie trebuie să fie neapărat și scumpe, cred că ar trebui să privim cu mai mare atenție produsele pe care deja le avem la îndemână și să le regândim utilizarea. E mult mai comod să folosești X pentru o listă lungă, nu? Ei, ca să nu mai lungim vorba, ingredientul secret de astăzi este... (nu uitați de tobe)... sarea. Da, sarea aceea fină de pus în mâncare care abia așteaptă să curețe ibricul îngălbenit de ceai sau oala aceea îngălbenită de la fiert supă. Procedura este simplă: se ia un burețel, se umezește și se presară sare pe partea abrazivă. Apoi, se freacă ușor până când totul revine la culoarea inițială. Uite așa galben, portocaliu, maro devin alb imaculat. Spor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu