Ingrediente:
|
|
Mod de preparare
Se freacă bine până se dizolvă drojdia și se amestecă cu o lingură de făină.
Se lasă să crească la loc călduț până face bule.
Se adaugă toate ingredientele rămase și se amestecă bine cu o lingură.
Apoi, se toarnă cu lingura în cele trei tăvițe unse cu ulei din belșug.
Se ung ușor pânițele cu ouăle bătute (dacă puneți doar gălbenușurile și presărați semințe, sare grunjoasă aspectul este mai apetisant).
Se dau la cuptor până se rumenesc uniform.
Imediat ce se scot se stropesc cu apă rece (cu zahăr) și se acoperă cu câteva prosoape.
Vorbeam mai sus de surprize, pentru că puteți varia ingredientele, adăugând bucățele de carne, feliuțe de preparate din carne, măsline sau orice altceva vă încântă papilele.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu