5
linguri făină (preferabil integrală)
5
linguri mix fulgi
5
lingurițe tărâțe (ovăz sau grâu)
5
lingurițe semințe susan
5
lingurițe semințe in
5
lingurițe fructe uscat (stafide, goji, curmale)
5
lingurițe cocos
5
lingurițe zahăr
5
lingurițe zahăr mai fin
5
linguri ulei de măsline
5
linguri apă
|
Se amestecă toate ingredientele până se obține un aluat
omogen.
(dacă nu se omogenizează foarte bine se pot adăuga puțină
făină și un pic de apă în plus)
Se iau bucățele din aluat, se frământă ușor în palmă și se
turtesc pentru a forma biscuiții.
Se așează treptat în tava unsă cu puțin ulei.
Se dau la copt până se rumenesc ușor pe dedesubt.
Se așează în grămăjoare dulci și se savurează pe-ndelete.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu