Un strop de magie cotidiană: cooking, minimalism, zero waste, locuri de suflet, lecturi și altele. Bine ai venit!
luni, 30 noiembrie 2015
Tartine de vinete cu upgrade
Bun! Toată lumea știe cum se face salata sau tartinele de vinete - se pun vinete tocate, sare și piper, un pic de ulei, se amestecă și gata! Ei, dar ce se întâmplă dacă în aceeași cantitate adăugăm un strop de suc de lămâie, mai punem și ulei de măsline, puțină ceapă tocată mărunt, o lingură de muștar și... o conservă de pește :)) fără solzi sau oase? Devine altceva, o tartină upgradată de la „am mâncat deja, știu cum e” la „e cam fin gustul, s-ar putea să mă cam încânte”. Bucurați-vă papilele cu ceva sănătos!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu