Ei, cine nu încearcă, nu știe, corect? De aceea, în ideea de a evita omleta la tigaie, sugătoarea de ulei, am luat o punguță, am acoperit cu ea un ibric, am pus în ea ingredientele (3 ouă, piper, 1 ardel mai mic, 2 linguri cu vârf de brânză sărată, 1 linguriță busuioc uscat), am legat punguța bine,
m-am jucat cu ea până am combinat totul uniform și am pus punguța în apă caldă, la fiert. Când am văzut că are o consistență solidă, am scos punguța și am așezat-o frumos pe farfurie. De atunci, mi-a ieșit la fel și buuuuuuuuuuuuună. Merge bine cu o bucățică de cărniță pe dedesupt. Merită încercat! |
|
Un strop de magie cotidiană: cooking, minimalism, zero waste, locuri de suflet, lecturi și altele. Bine ai venit!
sâmbătă, 14 noiembrie 2015
Omletă în bulbuci
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu